مراسم تقدیر از دانش آموزان برتر نیمسال اول
با سلام و احترام محضر عزیزانم
خداوند منان را شاکرم که توفیقی عنایت فرمود تا با لطف الهی و همکاری صمیمانه شما خوبان ، برگ زرین دیگری برای مجموعه ارزشمند ملاصدرا ترسیم نماییم و برای اولین بار در دو دهه اخیر ، مراسم تقدیر از دانش آموزان ، در ترم اول ، به تفکیک پایه و با حضور والد در کنار دانش آموزان عزیز برگزار شود.
این فرآیند منحصر بفرد و مشاهده درخشش دانش آموزان عزیزمان میسر نشد مگر به سبب توفیق الهی و مساعدت کلیه کارکنان اداری – آموزشی و اولیای محترم و همراه مجموعه ملاصدرا
وظیفه خود میدانم از یکایک همکاران ارجمندم به سبب همراهی در جهت اهداف مدرسه در نیمسال اول و اولیای محترم که امروز بار دیگر اعتماد و همراهی خود را با حضور پرشور اثبات نمودند تقدیر و تشکر ویژه داشته باشم.
امیدوارم با برنامه ریزی بهتر ، رسیدگی و نظارت دقیق تر و تلاش مضاعف ، شاهد کسب نتایج درخشان تر در نیمسال دوم باشیم.
باشد که آنچه انجام شد مرضی درگاه الهی و در جهت رسالت خطیر معلمی باشد ، انشاالله
برادر کوچک شما : علیرضا سبوحی
دهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه